HTML

Forum Politicum

A Forum Politicum hivatalos blogja, amelyben időközi választási eredményeket és ajánlószelvények gyűjtésének helyzetét elemezzük.

Címkék

2018 (1) aláírás (2) bács (4) bar (1) baranya (1) baz (5) békés (1) bp (6) budapest (8) cm (2) csongrád (1) dk (1) fejer (3) fidesz (29) független (16) gyms (4) hb (7) heves (1) időközi (24) jesz (2) jnk (2) jobbik (34) ke (1) képviselők (4) kopogtató (30) lista (9) lmp (25) mdf (11) megjelenés (6) mszp (34) omk (6) óriásplakát (1) országos (4) pest (6) polgármester (4) somogy (1) szdsz (2) szem (1) szszb (5) területi (9) tolna (3) választás (19) veszprém (4) videó (1) zala (2) Címkefelhő

2010.03.26. 11:23 L.á.

Utcai kampányolás szünete

 Már korábbi írásomban is megemlítettem az utcai szórólaposztást alkalmazó pártokat, a helyszíneket. Úgy fest a cédulák leadása után mindenki kicsit megnyugodott, jelenleg pihen.

 Budapest főbb csomópontjain ugyanis nehéz találni pártok aktivistáit. Eltűntek! Az ajánlószelvények gyűjtésének idején LMP-s és Jobbikos szimpatizánsokkal rendre lehetett találkozni, utóbbiak ugyan nem minden nap voltak eddig sem megtalálhatóak, de az LMP-sek lelkiismeretesen minden egyes nap megtalálhatóak voltak. Igaz ugyan, hogy szórólaposztás helyett csupán jelenlétükkel kampányoltak pártjuk mellett. Ennek több oka lehet: nem volt elég szórólapjuk arra, hogy mindenkinek adjanak belőle aki a közelükbe ér, nem voltak annyian esetleg egy-egy helyszínen, hogy egy ember a pultnál maradjon 1-2 pedig 2-3 méterrel odébb szórjon, de az is elképzelhető, hogy rutintalanságuk az oka a kissé félszegnek tűnő magatartásuknak.

 Az, hogy a párt minden egyes megyében tudott listát állítani, ellentétben az MDF-fel, amellyel szemben így lépéselőnybe is került (a sok botrányos hír miatt is) s már 5%-ra is mérték őket a biztos szavazó, párt választók körében nyílván örömmel tölti el aktivistáikat, akik várhatóan a kampány hajrájában ismét nagy számban lesznek jelen az utcákon.

 

 

komment

Címkék: lmp kopogtató


süti beállítások módosítása