HTML

Forum Politicum

A Forum Politicum hivatalos blogja, amelyben időközi választási eredményeket és ajánlószelvények gyűjtésének helyzetét elemezzük.

Címkék

2018 (1) aláírás (2) bács (4) bar (1) baranya (1) baz (5) békés (1) bp (6) budapest (8) cm (2) csongrád (1) dk (1) fejer (3) fidesz (29) független (16) gyms (4) hb (7) heves (1) időközi (24) jesz (2) jnk (2) jobbik (34) ke (1) képviselők (4) kopogtató (30) lista (9) lmp (25) mdf (11) megjelenés (6) mszp (34) omk (6) óriásplakát (1) országos (4) pest (6) polgármester (4) somogy (1) szdsz (2) szem (1) szszb (5) területi (9) tolna (3) választás (19) veszprém (4) videó (1) zala (2) Címkefelhő

2010.01.27. 22:07 L.á.

Forum Politicum Könyvek

A hosszas előkészítő munka meghozta gyümölcsét!

A mai napon tartottuk a Forum Politicum Könyvek idei első számának lapbemutatóját, amelyre elsősorban a sajtó képviselőit vártuk. A téma az Intézetünk számára kiemelt fontosságú kutatás-fejlesztés és annak hazai helyzete volt.

Még a tavalyi évben álltunk neki az előkészületeknek: választottuk ki a leendő szerzőket, akik el is vállalták a felkérést. Ezt követően több közös műhelymunka alatt sikerült tisztáznunk ki, milyen témával foglalkozna részletesebben dolgozatában. Közösen választottuk ki a kötet címét is, amely végül a "Kutatás-fejlesztés helyzete és lehetőségei Magyarországon" címet kapta. 

Október és november hónapban szerzőink be is fejezték írásaikat, amiket ezek után összefésültünk - nehogy nagy átfedések legyenek az egyes írások között. December a tördeléssel, borító tervezéssel, ISSN szám igényléssel és nyomdai előkészületekkel járt, míg végül január közepén kezünkbe vehettük a kötetet.

Így jutottunk el a mai naphoz, amikor a Szabadság Kávéházban be is mutattuk a hazai sajtó képviselői jelenlétében. Első kötetünk megjelenése természetesen nem hozta lázba az egész magyar újságíró társadalmat, de a megjelentek számára nem lehet panaszunk. Remélhetőleg ahogy folyamatosan ismertebb lesz Intézetünk úgy fog nőni az általunk megrendezett események "közönsége" is. Közben nézem az internetet és az mno már felhasználva a sajtóanyagunkat és az elhangzottakat cikket is közölt.

http://www.mno.hu/portal/691140

 

 

 

 

komment

Címkék: megjelenés fpk


süti beállítások módosítása