HTML

Forum Politicum

A Forum Politicum hivatalos blogja, amelyben időközi választási eredményeket és ajánlószelvények gyűjtésének helyzetét elemezzük.

Címkék

2018 (1) aláírás (2) bács (4) bar (1) baranya (1) baz (5) békés (1) bp (6) budapest (8) cm (2) csongrád (1) dk (1) fejer (3) fidesz (29) független (16) gyms (4) hb (7) heves (1) időközi (24) jesz (2) jnk (2) jobbik (34) ke (1) képviselők (4) kopogtató (30) lista (9) lmp (25) mdf (11) megjelenés (6) mszp (34) omk (6) óriásplakát (1) országos (4) pest (6) polgármester (4) somogy (1) szdsz (2) szem (1) szszb (5) területi (9) tolna (3) választás (19) veszprém (4) videó (1) zala (2) Címkefelhő

2010.02.19. 10:18 L.á.

A hajdú-bihari Jobbik is elkezdte

   Ha valaki figyeli az idei választási eseményeket (az egyszerűség kedvéért csak a kopogtató cédulák kipostázásától kezdve, vagyis február 8-a óta) érdekes helyzetet vélhet felfedezni. Egyrészt az internet világában könnyen jut hírekhez, információkhoz, másrészt azonban olyan ezeknek az információknak a mennyisége, hogy nehezen tud belőle szűrni, s a lényegest a lényegtelentől elválasztani.

 Azt azonban gyorsan megállapíthatjuk, hogy első forrásként érdemes a pártok hivatalos honlapjait kutatnunk. Ezt vizsgálgatva könnyen megállapíthatjuk, hogy a Jobbik lakossági fórumok által, a tömegmédiát kikerülve közvetlenül kíván elérni szavazóihoz, szimpatizánsaihoz, végső soron a magyar választói csoportokhoz. (A többi párt esetében más módszereket láthatunk, de most a Jobbikkal kívánunk foglalkozni.) 

 A párt a napokban (2010. február 16.) megtartotta első lakossági fórumát a kopogtató cédulák kipostázása óta Hajdú-Bihar megyében is. Az 5-ös egyéni választókerületben megtört a jég, s a megye is felíratkozott a "Jobbikos lakossági fórumos megyék" közé. 

Kérdés természetesen, hogy van-e összefüggés a kopogtató cédulák leadása és a sok lakossági fórum között, de tény, hogy eddig nem volt a megyében kampány rendezvénye a pártnak.

 

komment

Címkék: jobbik hb kopogtató


süti beállítások módosítása