HTML

Forum Politicum

A Forum Politicum hivatalos blogja, amelyben időközi választási eredményeket és ajánlószelvények gyűjtésének helyzetét elemezzük.

Címkék

2018 (1) aláírás (2) bács (4) bar (1) baranya (1) baz (5) békés (1) bp (6) budapest (8) cm (2) csongrád (1) dk (1) fejer (3) fidesz (29) független (16) gyms (4) hb (7) heves (1) időközi (24) jesz (2) jnk (2) jobbik (34) ke (1) képviselők (4) kopogtató (30) lista (9) lmp (25) mdf (11) megjelenés (6) mszp (34) omk (6) óriásplakát (1) országos (4) pest (6) polgármester (4) somogy (1) szdsz (2) szem (1) szszb (5) területi (9) tolna (3) választás (19) veszprém (4) videó (1) zala (2) Címkefelhő

2010.02.24. 15:07 L.á.

Az utolsó megyei lista küszöbén a Jobbik

 Néhány napja már írtunk a Jobbik megyei listáinak alakulásáról. Azóta tovább haladt a párt, s már csak egy megyében nincs meg a listájuk, Somogyban. Azért gyorsan jegyezzük meg: ez is csak órák kérdése, hisz egy jelöltjük már hivatalos, hogy indulhat további két fő pedig várja a választási bizottság döntését.

 Ezek szerint a Jobbik lesz az első párt, amelynek valamennyi megyében összejön a területi listája (ehhez ugye az kell, hogy a megyében található egyéni körzetek egynegyedében vagy minimum kettőben legyen jelöltjük, aki hivatalosan is eldől, hogy indulhat).

 Jelenleg órák alatt sokat halad előre a párt az egyéni jelöltek nyilvántartásba vétele és a megyei listák állása alapján. Jegyezzük meg hát gyorsan, hogy 15 órakor Békés, Borsod, Hajdú-Bihar, Nógrád és Veszprém megyében van meg az összes jelöltjük (a bejegyzés kezdése óta már Fejér és Zala is!). Továbbá már csak a 9-es körzet hiányzik Szabolcsból is.

 Mindezek fényében azt azért megállapíthatjuk, hogy a keleti megyékben (Szabolcs, Hajdú-Bihar, Borsod) gyorsan gyűltek céduláik. Ezen megyékben szokott erős lenni a szocialista párt is...

komment

Címkék: lista jobbik területi kopogtató


süti beállítások módosítása